Статусу "іноагента" замало: Через виступ на українському весіллі рашисти вимагають остаточної розправи над Галкіним

Російського гумориста Максима Галкіна, який нещодавно вів весілля української пари в Італії та навіть співав українські пісні, росіяни за це хочуть жорстоко покарати, зазначають Патріоти України.

Пропагандистам не сподобалися дії чоловіка. Тому вони почали терміново писати заяви, аби визнати "іноагента Галкіна", як його називають зараз в РФ, офіційним "зрадником" країни. Росіяни з організації "Сорок сороков" також звинуватили гумориста у фінасуванні ЗСУ.

"Учасники руху "Сорок сороков" звернулися до СК РФ з проханням перевірити Галкіна щодо спонсорування ЗСУ, що підпадає під статтю 275 КК РФ – "Державна зрада", – написали пропагандисти.

Скріншот заяви росіян

Як пишуть деякі росЗМІ, за виступ на весіллі пари з України Галкін отримав 10 мільйонів рублів (приблизно 5 мільйонів гривень) і нібито частину цих коштів перерахував на підтримку української армії.

Проте сам Галкін поки не коментував нові заяви пропагандистів. А лише проанансував свої майбутні концерти в Юрмалі.

Позиція Максима Галкіна щодо війни в Україні

Максим Галкін відомий своєю проукраїнською позицією. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми виїхав з країни-агресорки. Подружжя публічно підтримує українців та засуджує криваву політику Кремля.

Нагадаємо, раніше через підтримку України в РФ Аллу Пугачову хочуть визнати "іноагентом".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...