Стати на коліна перед вбивцями свого народу: Військовий капелан із Дніпра жорстко відповів земляку Коломойському щодо "забутої крові"

Дніпровський капелан Дмитро Поворотний жорстко відреагував на висловлювання бізнесмена Ігоря Коломойського про "забуту кров", зазначають Патріоти України.

Думками щодо його заклику припинити війну на Донбасі та відновити відносини між Україною і РФ, священнослужитель поділився на своїй сторінці у Facebook.

Він поцікавився: якщо кров можна забути за 5-10 років, то скільки саме часу потрібно олігарху, щоб забути відібрані гроші.


"А ось цікаво, припустимо, у вас хтось забрав трохи бабла. Скільки років має пройти, щоб ви це забули? А, шановний пане Ігорю?", – написав капелан.

Поворотний також опублікував фото із заходу, що відбувався біля російського посольства 29 серпня 2018 року.

"Нагадали братам-Каїнам про Іловайськ", – додав він.


"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...