Стати в чергу за Кличком: Гриценко і собі захотів об'єднатись з Саакашвілі

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко розглядає можливість об'єднання з партією Міхеіла Саакашвілі "Рух нових сил" для спільної участі політсил на дострокових парламентських виборах. Про це Гриценко заявив 8 червня, зазначають Патріоти України.

"Ми вже об’єдналися в єдину команду з трьома проукраїнськими проєвропейськими партіями - "Народний контроль" (Дмитро Добродомов), "Рідна Країна" (Микола Томенко) і "Європейська партія України" (Микола Катеринчук). Багато з вас ... пропонують нам об’єднатися також із партією "Рух Нових Сил" Михайла Саакашвілі", - зазначив Гриценко.

Він нагадав, що "Громадянська позиція" та РНС "були у тісній співпраці на президентських виборах".

"Упевнений, що в РНС через стислі терміни можуть виникнути проблеми з повноцінною участю у виборчому процесі. ... Хочу виступити з ініціативою - об’єднати зусилля досвідчених принципових і прогресивних лідерів політичних сил виступити разом на парламентських виборах. Тим самим максимально мобілізувати і об’єднати наших виборців", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, напередодні Михаїл Саакашвілі розповів як його політсила йтиме на вибори до парламенту, а кілька днів до того, мер Києва Віталій Кличко кликав екс-президента Грузії очолити виборчий список свого "Удару".

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...