Став жертвою власних походеньок? З'явилась резонансна версія про ображену жінку, котра підіслала Трампу кілера

Версія набула не аби якого резонансу в СШП. Адже Дональд Фредовичу славиться своїми любовними пригодами: і кількістю кинутих коханок, і жінок котрих ображав сексуальним чином

Жінок ображати небезпечноПід час стрілянини в Пенсільванії ЗМІ помітили, що якась жінка спокійно стояла позаду Дональда Трампа і нібито кивала кілеру, передають Патріоти України з посиланням на видання Unilad.

13 липня колишній президент США виступав на сцені мітингу в Пенсільванії, коли бойовик Томас Метью Крукс, який переховувався на даху за 150 метрів від нього, зробив кілька пострілів у його бік. Трампу вдалося нахилити голову в потрібний момент, а це означає, що куля зачепила тільки його праве вухо. Після інциденту люди по всьому світу аналізували кадри, що з'явилися в Інтернеті.

В одному ролику зображено жінку, яка стоїть ліворуч від Трампа під час стрілянини. Але замість того, щоб ховатися, панікувати або навіть намагатися втекти з місця події, люди помітили, що вона виглядала абсолютно розслабленою серед хаосу.

Дехто навіть припустив, що вона "кивала" всього за кілька миттєвостей до того, як нападник відкрив вогонь.

Тим часом Шаян Сардарізаде, фахівець Бі-бі-сі з дезінформації, спростував звинувачення в соціальних мережах.

"Нова теорія змови, яка наразі набирає мільйони переглядів, безпідставно стверджує, що жінка-прихильниця, яку бачили позаду Трампа, коли його застрелили, є помічником директора відділу інсайдерської загрози ФБР Джанін ДіГузеппі, яка допомагала в замаху на Трампа", — сказав він.

Хоча щодо цієї конкретної особи сумніви розсіяні, наразі жодної версії відкидати не можна, поки не доведена якась конкретна. А підозра про ображену жінку дуже подобається американкам, котрі ненавидять мужланство Трампа щодо чарівної статі.

ideil

"На що був розрахунок, коли вбивали Ірину Фаріон?": Портников назвав головний інтерес Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:49

Журналіст Віталій Портников вважає, що після невдач на полі бою ворог почав активно знищувати інфраструктуру та застосовувати політичні вбивства. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "На що був розрахунок, коли вбивали...

"Абсолютно очевидно": Портников пояснив, чому транспортування нафти й газу через Україну не вигідне Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:30

Журналіст Віталій Портников наголосив, що азербайджанські нафта й газ транспортуватимуться через Росію, а тому домовленостей з ворогом не уникнути. Водночас постачання сировини до ЄС допомагає підтримувати Україну, що не має бути в пріоритеті ворога. Т...