Ставки дуже високі: Росія намагається "розкачати" ситуацію всередині США, щоб зірвати допомогу України, - ISW

Росія активізувала свою міжнародну кампанію та намагається маніпулювати внутрішньополітичними подіями у Сполучених Штатах, щоб максимально посилити у країні нестабільність. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

У повідомленні вказується, що Росія намагається розказати внутрішню обстановку у США, щоб завадити політичним дебатам щодо подальшої військової допомоги Україні.

Аналітики ISW зазначили, що російські державні ЗМІ та велика кількість російських блогерів продовжували наповнювати російський інформаційний простір заявами про конфлікт між федеральною владою Техасу та США. Експерти вважають, що таким чином російська влада веде цілеспрямовану інформаційну кампанію.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...