Ставлениця Зеленського розповсюджує брехню? Адвокат Порошенка подав позов проти очільниці ДБР Венедіктової

Проти очільниці Державного бюро розслідувань Ірини Венедіктової подано до суду через заяву про те, що народний депутат Петро Порошенко не приходить на допити у бюро. Позов подано від імені п'ятого президента Петра Порошенка, повідомив його адвокат Ігор Головань на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

В інтерв'ю LB.ua т.в.о. директорка ДБР заявила, що Порошенко 30 разів не прийшов на допит, через це бюро підготувало пакет доказів для силового приводу.

Захисник Порошенка наголосив, що заява Венедіктової є брехнею, у зв'язку з чим у Галицький районний суд Львова було подано позов про спростування недостовірної інформації.

"Слідом за колишнім директором ДБР Романом Трубою і його спільниками продовжує пані Венедіктова і поширювати брехню про начебто численні неявки п'ятого президента України Петра Порошенка на допити як свідка", — заявив Головань.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...