Ставлять "зуби дракона" проти ЗСУ: Війська РФ готуються до "оборони" під Мелітополем та Бердянськом

Війська РФ на захоплених районах Запорізької області готують оборонні лінії під Мелітополем та Бердянськом. Вони встановлюють "зуби дракона", які повинні, мовляв, зупинити армію України. Окупанти повторюють ті ж маневри, що на правобережній Херсонщині, звідки вони змушені були тікати, передають Патріоти України.

Як повідомляє мелітопольське видання РИА Мелитоль, російські окупаційні війська зводять лінії оборони в районах захопленого Мелітополя та Бердянська. Окупанти ставлять, мовляв,"зуби дракона" – такі бетонні пірамідки, які, як вважають росіяни, повинні зупинити сили оборони України. Журналісти відзначають, що перед втечею з правобережжя Херсонської області вони робили такі ж дії.


"Росіяни готують оборонні лінії під Мелітополем і Бердянськом. Ставлять "зуби дракона". Найцікавіше в тому, що на Херсонщині було те ж саме. І ми пам'ятаємо, що потім там було. Чмобики, біжіть, поки є чим", - зазначено в повідомленні. Також були опубліковані фотографії, де можна помітити роботу окупантів зі спорудження оборонних ліній.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...