"Ставляться гірше, ніж до зеків": Дружини "мобіків" із Донбасу поскаржилися Путіну, як в армії РФ знущаються з їхніх чоловіків (відео)

Дружини мешканців окупованих територій Донбасу, яких мобілізували на війну проти України, записали звернення до російського президента Володимира Путіна. Вони поскаржилися диктатору на те, що командування армії РФ ставиться до їхніх чоловіків гірше, ніж до зеків із ПВК "Вагнер", передають Патріоти України.

Звернення поширили в Telegram-каналі "Сеятель ветра". Жінки зазначили, що і їхні "мобіки", і "вагнерівці" виконують на передовій однакові завдання, але умови для них зовсім різні.

Якщо зекам через пів року обіцяють помилування та відпускають додому в РФ, то мобілізовані жителі ОРДЛО воюють проти України вже рік і давати їм відпочинок чи демобілізувати ніхто не збирається.Дружини "мобіків" попросили Путіна поставитись до їхніх рідних "по-людськи". "Створюється враження, що мета командування – не перемога у війні, а знищення працездатного чоловічого населення Донбасу", – сказано у зверненні.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...