"Степи України - найкраща місцевість для дій танкових підрозділів": В ефірі Скабєєвої влаштували істерику через танки Abrams для ЗСУ (відео)

У російських пропагандистів продовжується істерика після рішення Німеччини та США передати українській армії бойові танки. Один з експертів на росТБ все ж визнав, що ці танки дадуть Україні велику перевагу над армією російських окупантів, передають Патріоти України.

В ефірі у пропагандистки Ольги Скабєєвої 25 січня він сказав, що степи на півдні України - найкраща місцевість для танкових з'єднань.Немає більш сприятливої місцевості для дій великих бронетанкових з'єднань, ніж південноукраїнські степи. Бруд підсохне, хочеш їдь ліворуч, хочеш – праворуч, хочеш – прямо, жодних перешкод", – сказав він.Також росіянин визнав, що хоч західні танки й складні в експлуатації, українські військові освоять їх дуже швидко.

"Освоять за два тижні, це раз. По-друге, обов'язково передадуть усі необхідні ремонтні евакуаційні підрозділи. Крім того, танки обов'язково поставлятимуть у наступному комплекті – важкий механізований міст, танковий мостоукладач, понтонно-мостові парки", – заявив він.

Гість ефіру закликав росіян змиритися з тим фактом, що ЗСУ надалі можуть отримати тисячі танків західного зразка. "Як кажуть у магазинах: "Це на пробу". А далі доведуть і до тисячі, і до півтори тисячі. Щоб не було для нас потім несподіванкою, чому так сталося. Нарощування поставок піде стахановськими темпами", – додав він.

Його заяви стали відповіддю на слова іншого експерта-пропагандиста, головного редактора журналу "Арсенал Вітчизни" Віктора Мураховського. Він сказав, що Abrams і Leopard нібито "погано підходять для дистанцій бою в Україні".

Він заявив, що більш як половина території в Україні – це закрита місцевість із дальністю прямої видимості менш як 500 метрів. Броня ж натовських танків "заточена" під дальність понад 2000 метрів, а на близькій дистанції вони нібито "впевнено пробиватимуться снарядами танкових гармат 2А46 та радянських знарядь "Рапіра".


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...