Стерненко матиме судимість, зможе займатись громадською діяльністю, але не політичною, - нардеп від "Голосу"

Роман Костенко. Фото: Новинарня.

Народний депутат від фракції "Голос" Роман Костенко вважає, що засудженням Сергія Стерненка одним роком умовно влада позбавила можливості будувати йому політичну кар’єру. Таку думку нардеп висловив в ефірі програми “Змістовно з Єгором Чечериндою”, передають Патріоти України.

"Справи проти Стерненка доводять наскільки реформування судів є актуальним питанням для України. Що стосується безпосередньо засудження Сергія Стерненка до одного року умовно, то я вважаю, що таким чином влада усунула можливість будувати політичну кар’єру Сергію. Оскільки акції підтримки дали чіткий сигнал владі про те, що підтримку Стерненко у суспільстві має і цілком може претендувати на активну участь в політичному житті країні", - пояснив Костенко.

Нардеп не виключив, що і сам Стерненко має політичні амбіції, хоча і не заявляв про це. Костенко вважає, що саме таким вироком влада спрацювала на крок вперед. Адже будь-яка судимість не дозволяє людині займатись політикою.

"Сергій Стерненко матиме судимість і з нею він не зможе брати активну участь в політичному житті. Він зможе займатись громадською діяльністю, але не політичною. І навіть, якщо Стерненко буде активно впливати на суспільну думку, то і цей рік умовно, можна буде перетворити на реальний строк. В будь-якому випадку “з поля зору” влади Стерненко вже не зникне", - додав Костенко.

Джерело: Еспресо.ТV

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...