Стерненко зателефонував Стрємоусову після того, як його поховали ЗМІ

Новина про "смерть" Кирила Стрємоусова з'явилася 9 листопада. Невдовзі після того, як окупанти заголосили про "двохсотого" колаборанта, йому спробував зателефонувати Сергій Стерненко, повідомляють Патріоти України.

Стрємоусов не відповів. Вочевидь, приймати вітання з "від'ємним днем народження" колаборант не квапиться. "Очєнь трєвожно", – прокоментував Стерненко.

Смерть Стрємоусова: що варто знати

Окупанти повідомили, що Кирило Стрємоусов "загинув" у ДТП на Херсонщині вдень 9 листопада. Цікаво, що на "концерт до Кобзона" колаборант вирушив того дня, коли Росія заявила, що виводить війська з Херсона.

Традиційно жоден колаборант не помирає відразу. Спершу росЗМІ заголосили про смерть Стрємоусова, потім заявили, що "не все так однозначно", й смерть колаборанта офіційно ще не підтвердили.

Згодом головний гауляйтер Херсонщини Владамір Сальдо випустив "прощальне" відео. З сумним виразом обличчя (актор з Сальдо дуже поганий) він повідомив, що Стрємоусов таки все. Водночас встановили, що відео записали ще за 2 години до перших повідомлень про "смерть" колаборанта.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...