"Стерти Британію з лиця землі": Депутат Держдуми РФ видав "рецепт" перемоги у війні проти України (відео)

На російському телебаченні озвучили черговий "рецепт" перемоги держави-агресора у війні. У пропагандистів усе просто: треба стерти з лиця землі Велику Британію як головного "підбурювача" в Європі, передають Патріоти України.

Після цього країни Заходу, мовляв, одразу почнуть дослухатися до Росії та її диктатора Володимира Путіна. Таку версію в ефірі пропагандистської передачі озвучив депутат Державної думи РФ Андрій Гурульов.

"Перше, що треба зробити, – це знести Британію, просто стерти з лиця землі. І в принципі, по суті, після цього все закінчиться. Оскільки головне гаденя – це саме Британія", – вважає депутат.

"Завдавши критичного враження Британії, вся війна на цьому закінчиться. І тоді одразу почнуть дослухатися до того, що говорить наш президент, а також очільник КНР, який до нас приїжджав. До цього все йде, і рано чи пізно цим усе закінчиться", – марив Гурульов.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...