Стетхему і не снилося! У мережі показали, як українські захисники між ударами везуть боєприпаси побратимам

Українська армія - це не лише штурмові загони "командос". На війні багато залежить від того, наскільки вчасно воїни на передовій отримають боєкомплект, паливо провіант і воду. І тут українські захисники демонструють такі навики, яким би найвідоміший "перевізник" Джейсон Стетхем позаздрив, передають Патріоти України.

В мережу потрапило відео, на якому військовослужбовці ЗСУ з позивними "Єгер" та "Кузя" на старенькій "Мазді" під ворожими обстрілами виконують рейс до передової позиції на лінії фронту. І таких рейсів хлопці роблять по 3-5 щодня.

"Крили ствольною артилерією 2С1 "Гвоздика". А оте, що розсипалося багато по полю – це "Ураган", касетний. Шрапнелями ще буває стріляють, фосфорними боєприпасами", – розповідає "Кузя" про обстріл, який воїнам вдалося пережити під час цього рейсу. "Осколок потрапив в нашу машину", – розповідає інший військовий, демонструючи шмат металу неправильної форми розміром з велику монету.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...