"Стійкий до пошкоджень": Росіянам пропонують підтиратися кам'яним туалетним папером

У Росії надумали виробляти кам'яний туалетний, офісний і книжковий папір в рамках заміщення іноземної продукції, поставки якої в країну зупинилися через санкції, запроваджені у зв'язку з російською війною в Україні. Проект представлять цього літа, повідомляють російські ЗМІ з посиланням на економіста Олексія Елсукова, передають Патріоти України.

За словами автора ініціативи, разом з традиційним папером з деревної целюлози пропонується запустити виробництво кам'яного паперу – з вапняку і нетоксичного полімеру. "Якщо в країні буде налагоджено масове виробництво, ціни на нього будуть схожими або навіть нижчими, ніж на звичайний папір", – зазначив він.

Єлсуков додав, що в Росії запаси вапняку вважаються невичерпними. Цей папір не потрібно вибілювати, він більш стійкий до пошкоджень, в тому числі до вологи.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...