"Стояння на одній нозі з фальшивою усмішкою на обличчі": Качинський заявив, що Німеччина проводить щодо України нечесну політику

Глава правлячої партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський вважає, що мобілізація у РФ має на меті знищити українську державу, тому від допомоги Заходу залежить, чи захистить вона свою незалежність, передають Патріоти України.

Про це політик заявив, виступаючи на мітингу. Також він запевнив, що поляки захоплюються мужністю українців та рішучістю їхньої влади.

"Українці зараз мають близько мільйона озброєних солдатів, але це не означає, що вони всі на першій лінії. Їх потрібно підтримувати сучасною зброєю насамперед, а також одягом – йде зима. Їм потрібні різні засоби забезпечення та створення передумов, щоб армія була ще більш численною", – сказав експрем'єр Польщі.

У контексті цього він зазначив, що політика Німеччини щодо війни в Україні нечесна. Адже Німеччина може зробити багато, але не робить: країна постійно прагне миру, який невигідний для України, а "спонукав би росіян продовжувати напад".

"Це політика стояння на одній нозі, з фальшивою усмішкою на обличчі. Наш святий обов'язок зробити все для того, щоб Україна перемогла", – підкреслив Качинський.

На переконання польського політика, війна в Україні – це де-факто боротьба Росії з усім Заходом і світом демократії.

"Це війна, яка вирішуватиме майбутнє на багато років... Кожен, хто уникає допомоги Україні, насправді той, хто шкодить, шкодить і ще раз шкодить, хто зраджує", – висловився він.

Качинський не відкидає, що наступною ціллю Кремля буде Польща. Тому назвав святим обов'язком зробити все, щоб Україна поборола російського агресора.

"Ця війна також наша, в наших інтересах… Ми захоплюємося мужністю українців та рішучістю їхньої влади", – підсумував він.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...