Стояв біля витоків місцевої тероборони: Депутат Богодухівської міськради загинув у боях за Харків (фото)

Депутат Богодухівської міської ради Сергій Глущенко загинув сьогодні, 27 лютого, у боях за Харків. Про це повідомляє Богодухівська міська рада на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Надійшла звістка про важку втрату. Наш колега, депутат міської ради загинув, захищаючи Харків. Сергій Олександрович Глущенко. Біль. Щирі співчуття рідним. Царство Небесне, воїне Сергію!" - йдеться в повідомленні міськради.

Колега Глущенка по роботі в Богодухівській міськраді Володимир Бєлий підкреслив, що Сергій Глущенко стояв біля витоків Богодухівської тероборони.

"Наша громада втратила справжнього патріота, справедливого, мужнього, відповідального. Сім‘я втратила батька, чоловіка… Сергій Олександрович стояв у витоків Богодухівської тероборони, і не словами, а на ділі довів свою відданість ідеалам незалежності, цілісності держави. Не висловити словами біль. Війна, на жаль, забирає найкращих", - написав Бєлий.

"Немає нині деталей. Зранку нам повідомили, що в боях за Харків загинув. Він був в теробороні з самого початку. І на Новий рік на збори їздив, брав активну участь в територіальній обороні. І в ці дні одним з перших пішов захищати. У нього залишились дружина та діти", — розповів "Суспільному" секретар Богодухівської міськради Рамаз Гамбарашвілі.

Сергій Глущенко був депутатом Богодухівської міської ради від "Блоку Світличної "Разом!". До цього працював селищним головою Олександрівки.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...