"Столица из Москвы уедет в Киев": Український журналіст влучно потролив росіян (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк провів у Москві жартівливе опитування з приводу створення "союзної держави" України, Росії і Білорусі зі столицею в Києві. Він показав своє спілкування з москвичами в ефірі шоу "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

"Ми з Романом вирішили скооперуватися і провели злегка провокаційне опитування. Так би мовити, мініреферендум про приєднання Росії до України", – пожартувала телеведуча, після чого передала слово Цимбалюку.

Він підходив до людей на вулицях російської столиці й ставив їм жартівливе питання із заковикою, натякаючи на приєднання країни-агресора до України.

"Є думка, що після зустрічі Зеленського з Путіним домовилися, що Україна вступає в союзну державу Росія – Білорусь – Україна, але є умова, що столиця їде з Москви до Києва. Що думаєте з цього приводу?" – звернувся він до росіян.

Примітно, що всі респонденти жартівливого опитування спокійно і навіть з гумором відреагували на нього. Так, люди пропонували зробити столицю "плаваючою" – по черзі в різних містах, перенести її в Санкт-Петербруга, а дехто хотів залишити все, як є.

Крім того, один з опитаних зазначив, що вже давно об'єднався з Україною, оскільки одружився з українкою, а один хлопець виявився родом з українського Харкова.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...