"Столиця" поки буде у Мелітополі: Окупанти відмовилися від ідеї захопити Запоріжжя

Росія на даний момент відмовилася від ідеї захопити Запоріжжя і вигадала новий "план" - перенести "столицю" в окупований Мелітополь і провести фейковий референдум. Про це повідомляє "24 канал" із посиланням на власні джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

Окупанти не планують відмовлятися від окупації південної частини України, яка зараз перебуває під їх тимчасовим контролем. Росіяни готують проведення "референдумів" на всіх нещодавно захоплених РФ територіях. Окупанти планують влаштувати цей фарс у липні.

У Кремлі збираються оголосити про створення "ЗНР" або пряму окупацію частини Запорізької області навіть без взяття обласного центру. У РФ вже готують "документи" про "перенесення столиці" до Мелітополя.

Крім того, президент Росії Володимир Путін вимагає від своєї армії захопити якнайбільше територій Запорізької області. Всі вони, за задумом диктатора, повинні будуть увійти до нового квазіутворення.

Однак у РФ розглядають й інші варіанти - прийняття гауляйтерами "конституції", у якій межі "республік" визначені межами областей. Тоді через якийсь час під тими самими приводами росіяни зможуть розпочати нову "спецоперацію".

Джерело: 24 канал

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...