Стовп диму видніється за кілометри: У Ростовській області знову пожежа

У місті Аксай Ростовській області (Росія) сталася пожежа на складі із целюлозною продукцією. Про це пишуть ЗМП РФ з посиланням на МНС, передають Патріоти України.

Площа займання – 1,2 тис. кв. м. Стовп диму видніється за кілометри від місця пожежі. "10:25 за московським часом Аксайський район, місто Аксай, Новочеркаське шосе, загоряння металевого складу з целюлозною продукцією. Обстановка уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Оголошено підвищений, другий ранг пожежі, на місці працюють 39 осіб та 11 одиниць техніки. Як розповіли очевидці, перший ангар горить по всій площі, полум'я переходить на другий ангар.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...