Страх протестів і загроза падіння рейтингу Путіна: У Кремлі не розуміють, як закінчити війну

У Кремлі немає розуміння щодо того, як завершити війну проти України шляхом перемовин без падіння рейтингу Володимира Путіна. Там кажуть, що державна пропаганда занадто сильно розкрутила тему так званого "нацизму", передають Патріоти України.

Як вважають у Москві, більшість населення сприймає війну саме як, мовляв, "боротьбу з нацистами і нацизмом". Проблема - середній клас, який підтримує так звану "спецоперацію", у цієї групи людей є гроші, і вони нібито відчувають, що виступають за свою країну. У такій ситуації російська влада побоюється невдоволення через відведення військ і перемовини, яке може привести до протестів.

Про це пише видання Медуза з посиланням на три джерела, близькі до Адміністрації президента РФ. Журналісти зазначили, що у Путіна не знають, як закінчити війну з Україною на базі перемовин без зниження президентського рейтингу.

Джерела вказують, що є варіанти виходу з війни, які не призвели б до проблем з рейтингом. Їх почали вивчати ще декілька днів тому. Однак конкретики не було, тому підготовку громадської думки вирішили не опрацьовувати.

"Подивилися, покрутили - якогось зрозумілого сценарію не проглядається. Тому громадську думку до можливого проведення перемовин (і укладення миру) вирішили не готувати, пустили все на самоплив", - сказав один зі співрозмовників.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...