"Страну 404 в НАТО позвать": Медведєв вибухнув черговою маячнею через саміт у Вільнюсі

Заступник голови Радбезру РФ Дмитро Медведєв відреагував на підсумки першого дня саміту НАТО у Вільнюсі і заявив, що лідери Альянсу нібито виявилися "передбачуваними". Про це він написав у своєму Телеграмі, передають Патріоти України.

За його словами, у РФ нібито знали, що ПДЧ для України скасують. А нашу державу Медведєв взагалі назвав "404", що означає помилку "не знайдено". "Країну 404 у НАТО покликати. Але приймуть - невідомо коли і на яких умовах. Цілком імовірно - ніколи. І це те, що бояться сказати вголос реалісти в Альянсі", - заявив російський експрезидент.

Не обійшов увагою Медведєв і військову допомогу Україні від НАТО — заявив, що Захід "збожеволів" і знову намагався залякати "третьою світовою". "Військову допомогу київському режиму збільшити. Усім, чим можливо: ракетами, касетними зарядами, літаками. Нічого іншого остаточно очманілий Захід придумати і не міг. Передбачуваність вищого рівня, до ідіотизму. За фактом - глухий кут. Третя світова все ближче", - написав Заступник голови Радбезру РФ.

Водночас він вкотре повторив, що так звана "спеціальна воєнна операція" РФ буде продовжена "з колишніми цілями". І одна з них - відмова "київського нацистського угруповання" від членства в НАТО. "Отже, це угруповання доведеться ліквідувати (що можливо і необхідно)", - зухвало заявив Медведєв.

Він також стверджував, що Токмак на Запоріжжі нібито ЗСУ обстріляли касетними боєприпасами. Хоча нещодавно стало відомо лише про плани США надати Україні таку зброю. "Значить, пора розчехляти наші арсенали цієї негуманної зброї", - написав Медведєв з відвертим бажанням приховати неодноразове застосування цих снарядів російською стороною.

Оце так: У Румунії в будинку знайшли застреленим українця, який кілька днів тому незаконно перетнув кордон, - ЗМІ

неділя, 1 вересень 2024, 12:32

У румунському повіті Ботошані вранці 31 серпня у будинку знайшли застреленим у голову 26-річного українця, який кілька днів тому нелегально перетнув кордон з цією країною Про це пише Digi24, передають Патріоти України. Близько 08:00 ранку чоловік, на і...

Ситуація загострилася: Росіяни можуть бути у Покровську вже в середині вересня, - The Telegraph

неділя, 1 вересень 2024, 11:56

Російські окупаційні війська активно просуваються на Покровському напрямку та зможуть досягти міста до середини вересня, однак не зможуть його захопити. Про це йдеться у матеріалі The Telegraph, передають Патріоти України. "Російські війська повільно п...