Страшна помста: Туреччина вдарила по базах курдів у Сирії та в Іраку, - ЗМІ

Міністерство оборони Туреччини повідомляє про завдання ударів по базах курдів у Сирії та в Іраку. У повідомленні зазначають, що це початок "антитерористичної повітряної операції".

Анкара заявляє, що це відповідь на теракти, які відбулися в країні минулого тижня. За повідомленням, ЗС Туреччини здійснили повітряні операції в районах Сирії Тель-Ріфат, Маранез, Дербесіє, Малікія, Айн-ель-Араб, Карачок, Айн-Дагне та в Іраку – Синджар, Сулейманія, Канділ.

Що передувало: Вибух у Стамбулі стався на популярній пішохідній вулиці Істікляль вдень у неділю 13 листопада. Місце вибуху розташоване за шість хвилин ходьби від центральної площі Таксим.

За останніми даними, внаслідок вибуху загинули 6 осіб і ще 81 отримали поранення, з останніх 39 осіб вже виписали з лікарень після надання допомоги. П’ятеро з госпіталізованих - у реанімації.

Вранці 14 жовтня повідомили про затримання жінки, яка, як вважають правоохоронці, залишила вибухівку на вулиці.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...