“Страшилка для р*шистів”: Військовий пояснив, чому російська пропаганда так боїться спецпідрозділ Kraken

Командир штурмової роти спецпідрозділу Головного управління розвідки Kraken на позивний Чіча пояснив, в чому полягає унікальність спецпідрозділу і чому російська пропаганда так боїться бійців цієї штурмової роти, передають Патріоти України.

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.UA військовий розповів, що пропагандисти мають розуміти, що рано чи пізно отримають відповідь за злочини.

“У випадку російської пропаганди — це страх, який вони відчувають по відношенню до “Кракена”. Це добре, тому що вони повинні боятися все своє життя, кожен день. Вони повинні розуміти, що в будь-який момент той, хто має відношення до злочинів, які вони зробили на території України, рано чи пізно отримають відповідь. Відповідь цю можуть їм дати бійці “Кракена”, а також інші бійці ГУР”, — каже “Чіча”.

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...

"Уже не біля кордону": Росіяни хочуть перетворити два великих українських міста на "сіру зону", - майор Нацгвардії

понеділок, 20 травень 2024, 13:22

Країна-терористка Росія хоче перетворити Суми та Харків на «сіру зону», тобто іншими словами на "санітарну зону". Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в ефірі «Еспресо». Як припускає Геть...