"Стратегічна мета РФ не змінилася": Буданов назвав найбільш проблемний напрямок на фронті

Станом на зараз проблемним напрямком на фронті є Авдіївський. Про це керівник ГУР МО сказав на форумі "Україна. Рік 2024" у неділю, 25 лютого, передають Патріоти України.

"Із Куп'янським напрямком немає проблем. Там проблеми із Авдіївським напрямком. Із Куп'янським - це відлуння оцих експертів, які, не розуміючи усю ситуацію, говорять", - відповів він на запитання журналіста.

Буданов наголосив, що стратегічна мета РФ не змінилася. Путін хоче вийти на адмінкордони Луганської та Донецької областей та утримати уже окуповані території.

"Перше: знищення української державності, тобто операція по демонтажу державності. Те що вони починали ( у лютому 2022 року - ред.). Вони зрозуміли, що військовим шляхом їи це не вдасться, тому пробують іншими шляхами. А військова у них єдина мета, і вони уже 2 роки намагаються виконати. Це вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей і утримати те, що є", - сказав він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...