Стратегія Путіна у війні змінилася: Піонтковський розповів про провали і погрози диктатора

Армія країни-агресорки продовжує обстрілювати українські міста, але кремлівська стратегія у війні проти України зараз дещо змінилась. План російського диктатора Володими Путіна у війні приречений. Більше того - головні завдання - це "взяти Київ за три дні" та знищити українську державу - провалились ще у перші дні війни. Про це публіцист і політолог Андрій Піонтковський сказав у стрімі "24 каналу", передають Патріоти України.

За його словами, навіть найпесимістичніші оцінки зводяться до того, що Москві вдасться нав'язати максимум "замороження" війни на зимовий період. Мовляв, саме у цей період зменшаться можливості вести ефективні бойові дії.

"Задум Путіна та той ультиматум, який він вкинув усьому світу, погрози ядерною зброєю та плани "піти" на країни Балтії, на Варшаву – зараз безглуздо виглядають", - наголошує Піонтковський.

Зараз, російський диктатор погрожує підірвати захоплену Запорізьку АЕС, щоб йому "здали" Авдіївку. Натомість армія держави-терористки відмовилась від мети захопити Слов'янсь та Краматорськ й перекинулась на південний напрямок. Крім того, Путін намагається досягти перемир'я та припинення вогню. "Якось змінились масштаби і стратегія путіна у війні. Україна вже отримала найбільшу стратегічну перемогу. Вона вистояла", – вважає публіцист.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...