Стратегія Росії - повільна вечеря, "рускій канібалізм": Зеленський прокоментував дії РФ у війні проти України

Головна ціль України - звільнити всі території від російських загарбників. Водночас головна ціль деокупації - зупинення повільної окупації нашої держави, яку Росія розпочала в 2014 році, передають Патріоти України.

Росія, яка змогла окупувати деякі території нашої держави в 2014 році та взяла паузу у війні, на цей раз продовжила свої загарбницькі дії. Тому мета України зараз - деокупувати всі наші території та не дозволити росіянам продовжити повільне “викрадення” наших земель.Про це в інтерв’ю СNN розповів президент України Володимир Зеленський.

“Головна ціль деокупації в тому, що не можна дати Росії продовжувати повільну окупацію, яка вона почала в 2014 році. Вони прийшли, трошки захопили, потім відбулася пауза, якісь домовленості, Росія з часом набирається сил і потім просувається вперед, ставить ультимативні умови. Це вся їхня стратегія - повільня вечеря, потрішки тебе з’їдати, “рускій канібалізм”. Я не хочу в це грати, но я розумію, чим це закінчиться. Ми не будемо стояти на місці. Ми будемо потрішки їти. По-іншому з ними говорити ми більше не будемо”, - наголосив президент України.

Окремо Володимир Зеленський зазначив, що дипломатичне вирішення проблеми та “Мінськ” - це різні речі. “Я знаю, що деякі держави будуть штовхати нас до мінського процесу. Але я хочу, щоб світ розумів: дипломатичне вирішення та “Мінськ” - це різні речі. “Мінськ” - це пустий папірець для того, щоб дати відпочити Росії перед наступним вторгненням”, - підкреслив Зеленський.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...