"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telex.

"Я постійно працюю над тим, щоб уникнути ситуації, коли гроші, які винні Угорщині, опиняться в Україні", - заявив Орбан.

Крім того, прем'єр наголосив, мовляв, наразі для його країни важливим є питання про те, чи вдасться Будапешту залишитися осторонь війни в Україні. Бо, з його слів, "доки в країні існує національно налаштований уряд, Угорщина не братиме участі у війні".

Орбан висловив думку, що один з етапів російсько-українських відносин завершився. Втім, тепер до нього вступає НАТО, заявляє він. "Ми дійшли до того, що Європа серйозно розглядає можливість введення військ в Україну, що відкрило нову сторінку у війні", - наголосив Орбан.

Зеленський призначив нового командувача Сил спеціальних операцій

четвер, 9 травень 2024, 13:54

Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо звільнення Сергія Лупанчука з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. На його місце призначили Олександра Трепака. Про це йдеться на сайті Офісу президента, передають Патріоти України. "Звільни...

"Усі запаси віддають російським військовим": В окупованому Луганську виникли проблеми з пальним через удар по нафтобазі

четвер, 9 травень 2024, 12:41

Після удару по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську у російських загарбників спостерігаються серйозні проблеми із паливом. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram в четвер, 9 травня, передають Патріоти України. "Нафтобаза...