Стріляють з різних точок: У МВС пояснили, чому російські ракети стало важче збивати

Російські окупанти змінили стратегію ракетних ударів по території України. Про це розповів в ефірі телеканалу "Еспресо" радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

"Росія змінила стратегію обстрілів, вони масово обстрілюють українські міста. Раніше вони випускали кілька ракет, а зараз десятки. Вони стріляють з різних точок. Саме тому ППО складно впоратися з ними.

Ракети, що запускаються, розроблялися в середині минулого століття і призначалися для знищення авіаносців, крейсерів і морських суден. Вони мають до тисячі кілограмів заряду вибухівки та швидкість до 3-4 тис.км. тому їх важко збивати", - пояснив Денисенко.

За його словами, у ворога достатньо запасів старої радянської техніки. "Ці ракети не точні та призначалися для військових боїв. Вони несуть великі руйнування. Росії не вдається відновити виробництво "калібрів" і високоточної техніки, але запасів старої радянської техніки достатньо", - зазначив Денисенко.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...