Стріляли кілька разів: На прем'єр-міністра Словаччини Фіцо скоєно замах. Той у важкому стані

На Фіцо скоєно замах

Прем'єр-міністра Фіцо поранили в місті Гандлова після засідання уряду. Про це повідомило видання Denník N у середу, 15 травня.

Вказано, що кілька пострілів пролунало перед місцевим Палацом культури, коли Фіцо вийшов до народу.

"За словами свідків, які перебували на місці, Фіцо підійшов до людей, які його вітали, після чого пролунало кілька пострілів. Потім Фіцо впав на землю", – йдеться у повідомленні.

Охоронці швидко підняли прем'єр-міністра, посадили його в машину та відвезли.

Імовірний нападник був затриманий поліцією на місці. Охорона подбала про безпеку інших членів уряду. ЗМІ вже назвали особу нападника, йдеться про солідну та шановану в країні людину.

Доповнено

Прем'єра доправляли "вертольотом до Банська-Бистриці, оскільки до Братислави добиратися буде занадто довго через необхідність термінового втручання".

"Наступні кілька годин вирішальні", - повідомляється.

За інформацією TV Markíz, Фіцо забрали з гелікоптера на ношах до реанімації.

Портал Aktuality повідомив, що прем'єр Словаччини отримав поранення у живіт. Цю інформацію також підтвердив The Guardian представник партії Фіцо Smer.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...