"Стріляли з усіх боків, ми не знали, де нас викинули": Полонений із ПВК "Ветерани" поскаржився на "порядки" у лавах окупантів (відео)

Полонений російський окупант, найманець ПВК "Ветерани" Сергій Буличов із Забайкальського краю РФ, раніше судимий, розповів про "порядки" у лавах загарбників. Він поскаржився, як страшно йому було потрапити на фронт, практично без підготовки, а зустріч із ЗСУ росіянин називає "порятунком". Відео допиту полоненого опублікував у Telegram командир Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, передають Патріоти України.

Окупант розповів, що у військкоматі запропонували "списати" всі судимості, якщо поїде на війну, а в контракті було вказано гарну зарплату. Однак, прибувши в Україну, колишній засуджений зрозумів, що все не буде так гладко. Найманців закинули на передову, мов м'ясо.

"Постійно вибухає. Тільки чуєш, як уламки над головою та дерева падають. Не вилізти, ні голову не висунути. Ми навіть по нужді ходили там прямо, у цій ямі. Тому що було страшно вилізти, все рвалося", – розповів Буличов.

"Закинули, якщо уб'ють – нас ніби й не було. Тому що ні жетонів, нічого не взяли, ніяких розпізнавальних знаків. Як нас упізнають? І просто кудись закинули, там постійні бомбардування. Ми по суті ніде й не числимося, найманці. І якщо всіх нас уб'ють – рівносильно, що нас не було", – скаржився окупант.

"Ми сиділи дві доби без їжі, без води, в ямі, боялися вилізти. З усіх боків стріляли. Незрозуміло, де ми були навіть. Тому що нас закинули вночі. Загалом, страшно. Потім вибухи-вибухи – ми так і не вилазили. Потім прийшли солдати України – і тут опинилися. А так, не знаю, ми, мабуть, там і померли б", – зазначив росіянин

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...