​Стрілянина по Шефіру: "Путін хоче, щоб Зеленський вилизав йому чоботи на камеру", - московський кореспондент

Дописувач sloboshanin у соцмережі Disqus відреагував такою "жабою"Український журналіст Роман Цимбалюк не виключив російський слід у замаху на близького друга українського президента Сергія Шефіра. Замах на першого помічника президента України Сергія Шефіра міг бути "привітом" від Кремля. Таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив український журналіст Роман Цимбалюк, зазначають Патріоти України.

"Виключати російську участь в цьому я б не став", - заявив Цимбалюк. Він звернув увагу на дуже швидку реакцію Москви на подію. Влада РФ моментально почала запевняти, що не причетна до нападу. Це дуже підозріло, вважає кореспондент УНІАН в РФ, добре обізнаний з повадками тамтешніх можновладців.

З його слів, в Кремлі чудово розуміють, що президент Володимир Зеленський не може піти на виконання Мінських угод в інтерпретації, вигідної Кремлю. Однак росіяни можуть зажадати інших поступок.

"Список бажань Кремля досить великий. Це і гальмування євроінтеграції України, відмова від військово-технічного співробітництва з Туреччиною, Великобританією і НАТО взагалі, відновлення закупівлі російських вуглеводів безпосередньо, повернення Медведчука в повному обсязі в українську політику, відновлення роботи російських пропагандистських каналів.

Можу називати до ранку. і, ви розумієте, Кремль ніколи не буде задоволений, йому завжди буде мало.

Вони можуть сказати: "Раз ви такі поступливі, то давайте федералізацію України, російськомовні у вас страждають і чому взагалі ви говорите українською мовою".

Церква. Прямі переговори (з ватажками "Л / ДНР" - ред.). Путін міг би запросити Пушиліна і другого з Луганська разом із Зеленським у Москву в Кремль, сказати: "Українці, я вас буду зараз мирити, а ви повинні зробити мені для цього приємно. Володимир Олександрович, ось мій чобіт, лижіть, щоб ми могли це показати в ток-шоу "60 хвилин ненависті до України", - заявив Цимбалюк.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...