Стрілянина у Флориді: На Трампа скоєно новий замах, коли той грав у гольф

Повторний інцидент може знову додати електоральної підтримки скандалтному кандидату у президенти

На кандидата в президенти США Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, було здійснено чергову спробу замаху, він цілий і неушкоджений. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного, передають Патріоти України.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг запевнив, що колишній президент перебуває у безпеці.

"Президент Трамп у безпеці", - заявив Чунг, додавши, що наразі не може повідомити жодної додаткової інформації щодо інциденту.

Білий дім також прокоментував ситуацію. Зокрема, президент Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс були оперативно поінформовані про інцидент. У повідомленні зазначено, що вони "з полегшенням дізналися, що колишній президент Трамп у безпеці".

За інформацією CNN, ймовірний нападник був затриманий коли намагався напасти на Трампа під час його гри в гольф. Також журналісти повідомляють, що у підозрюваного знайшли довгу рушницю.

Обставини інциденту ще з'ясовують, триває розслідування.

"Поблизу мене пролунали постріли, але перш ніж чутки вийдуть з-під контролю, я хотів би, щоб ви почули це першими: Я В БЕЗПЕЦІ І ЗДОРОВИЙ. Ніщо мене не зупинить. Я НІКОЛИ НЕ ЗДАМСЯ! Я завжди буду любити вас за те, що ви мене підтримуєте", - йдеться у заяві кандидата в президенти США Дональда Трампа опублікованій на сайті CNN.

Відзначимо, ця подія сталася майже рівно через два місяці після того, як на Трампа було скоєно замах під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Тоді Трамп отримав незначне поранення вуха.

У США "дуже стурбовані": Росія поділилася ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети, - The Telegraph

понеділок, 16 вересень 2024, 9:08

Велика Британія та США побоюються, що Росія могла поділитися ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети для використання у війні проти України. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України. У матеріалі йдеться, що на своєму саміті у В...

"Я хочу працювати зі своїми хлопцями": Боксер Усик зібрався в політику

понеділок, 16 вересень 2024, 8:50

Український боксер Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, у майбутньому хотів би обіймати посаду міністра молоді та спорту України. Про це він сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Kanał Sportowy, передають Патріоти Україн...