Стрімко втрачають рейтинг: У рідному місті Зеленського впав рівень довіри до "слуг", - опитування

Рівень підтримки партії "Слуга народу" у рідному місті президента України Володимира Зеленського - Кривому Розі - склав трохи більше 23%. Про це говорять дані соцопитування групи "Рейтинг", яке було проведене 8-9 жовтня. Журналіст Денис Казанський зазначив, що на парламентських виборах 2019 року "слуги" отримали в Кривому Розі близько 60% голосів, передають Патріоти України.

Дані опитування вказали на те, що в рейтингу до міської ради Кривого Рогу лідирує партія "Блок Вілкула Українська перспектива" з рейтингом 33,8%. Далі йде партія "Слуга народу", яку готові підтримати 23,2%, "Опозиційна платформа – За життя" – 10,3%, партія Шарія – 8,2%, "Європейська солідарність " – 7,3%, "Сила людей" – 6,1%, "Батьківщина" – 4,7%, "Пропозиція" – 4, 2%. Не визначилися з вибором близько 23%.

Серед кандидатів в мери лідирує поточний глава міста Юрій Вілкул: 40,8% серед тих, хто буде голосувати і визначився з вибором. 29,0% готові підтримати Дмитра Шевчика (Слуга народу), 10,1% – Костянтина Павлова (ОПЗЖ), 7,2% – Юрія Ярового (Євросолідарність), 5,5% – Юрія Мілобога (Сила людей). Не визначились, за кого голосувати, близько 20% опитаних.

Додамо, що опитування показало, що 72% городян обов'язково візьмуть участь у місцевих виборах, ще близько 20% – коливаються брати участь, 8% – малоймовірно, що будуть голосувати.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...