"Строят двухэтажные сауны и закрывают банкнотами глаза проверяющих": Гіркін знайшов винних у втратах найманців "ДНР"

У ОРДО почастішали втрати в підрозділах НЗФ пов'язані з тим, що «командування ДНР» розкрадає кошти, виділені на «армію» і віддає дурні накази. Про це повідомив так званий екс-командир підрозділів НЗФ Ігор Гіркін, передають Патріоти України.
За його словами, причина великих втрат виключно в тому, що «командування цінує збереження заліза набагато вище життів людей». Як приклад він навів випадок, що стався в ОРДО 21 червня:

«С КНП роты выехала легковая машина за водой с тремя бойцами через 200 метров ее подловили, скорее всего СПГ -9. Трое находящихся в машине сгорели. Опытные ветераны предлагали провести эвакуацию останков ночью. Но командование погнало Газель с красными крестами на борту с пятью бойцами в светлое время. В итоге в Газель попали прямо на ходу. Одного бойца выбросило под колеса, пока машину раскачивали и его вынимали из-под нее прилетело еще и точно в это место. Машина сгорела».

При цьому він уточнив, що якби все відбувалося в темну пору і тим більше під прикриттям броні, таких жертв вдалося б уникнути. Гіркін додає:

«Можно не сомневаться, что броня не сходя с места каждый день сжигает тонны горючего, на вырученные от которых деньги строится в штабе бригады двухэтажная сауна и закрываются банкнотами глаза проверяющих комиссий».

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...