Стрибнула в Сену: Актриса, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві, покінчила життя самогубством

Французька актриса Еммануель Дебевер, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві, покінчила життя самогубством, передають Патріоти України.

60-річна Дебевер стрибнула в Сену і померла, пише The Hollywood Reporter. Смерть актриси була підтверджена французькою владою, яка кваліфікувала її як самогубство.

Дебевер померла в день, коли на французькому телебаченні показали документальний фільм-розслідування звинувачень у сексуальному насильстві проти Депардьє. Телевізійний документальний фільм також містив звинувачення акторки, яка стверджувала, що стала жертвою домагань Депардьє на зйомках фільму 1982 року Дантон, історичної драми режисера Анджея Вайди, в якій Депардьє зіграв Жоржа Дантона.

У 2019 році Дебевер розповіла, що її партнер по фільму домагався її прямо на знімальному майданчику. «Цей монстр дозволяв собі вдосталь насолодитися під час зйомок, максимально використовуючи близькість всередині карети. Засунувши свою товсту лапу мені під спідницю, щоб, за його словами, „мені стало легше“… я не дозволила цьому статися», — тоді написала вона в дописі на Facebook.

У квітні стало відомо, що до звинувачення Жерара Депардьє у зґвалтуванні додалися ще 13 заяв від жінок, які звинувачують зірку французького кіно в сексуально неприйнятній поведінці. Повідомлялося, що 74-річний актор вдавався до неприйнятної поведінки регулярно, навіть під час недавніх робіт, зокрема на зйомках кримінальної драми Марсель від Netflix.
Депардьє категорично відкидає звинувачення. У жовтні Депардьє також написав відкритого листа на сторінках видання Le Figaro, в якому заперечував будь-які звинувачення в сексуальному насильстві.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...