Сцену на акції "Варта на Банковій" демонтували за вказівкою Богдана, - політолог

Коли активісти намагалися встановити сцену біля входу до Офісу президента, силовики не дали це зробити і розібрали її, витіснивши мітингувальників з цієї ділянки.
Михайло Басараб. Фото: Апостроф.

Керівник Офісу президента давав вказівки силовикам на акції "Варта на Банковій". Про це повідомив політолог, учасник акції "Варта на Банковій" Михайло Басараб, передають Патріоти України.

"За інформацією з наших джерел, за вказівкою Богдана була демонтована сцена, була затримана машина з наметами. Пізніше, внаслідок спілкування з МВС вдалося вичерпати цей інцидент", - розповів він.

Нагадаємо, біля Офісу президента триває кількатисячна акція "Варта на Банковій" проти капітуляції перед Росією. Зазначимо, що о 19:00, коли активісти намагалися встановити сцену біля входу до Офісу президента - силовики не дали це зробити і розібрали її, витіснивши мітингувальників з цієї ділянки. Пізніше протестувальники почали монтаж сцени та наметів біля Будинку з химерами, що навпроти будівлі Офісу президента.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...