Сцени зворушливі до сліз: Джамала та дружина Ердогана Еміне зустрілися з українськими біженцями в Анкарі (фото)

Дружина Ердогана Еміне Ердоган та кримськотатарська співачка, актриса та автор пісень, переможниця конкурсу пісні «Євробачення-2016» у Стокгольмі Джамала зустрілася з дітьми-жертвами війни в Україні у Президентському комплексі в Анкарі, повідомляють Патріоти України.

Джамала виконала для дітей свою пісню "1944". Також для маленьких біженців було влаштовано обід, солодкий стіл та інші розваги.

Дуже зворушливий момент був, коли Еміне Ердоган поцілувала руку маленькій дівчинці з України.


Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...