Стурбований більше, ніж Зеленський? Дуда скликав керівництво військових і спецслужб через війська РФ біля кордонів України

Президент Польщі Анджей Дуда обговорить із керівниками військових і спецслужб перекидання російських військ до кордону з Україною. Зустріч було заплановано на середу, 21 квітня. Про це повідомив у Twitter глава польського Бюро нацбезпеки Павло Солох, передають Патріоти України.

У ній візьмуть участь начальник Генштабу, військові командири та глави спецслужб. "Президент Дуда сьогодні скликав засідання за участю Міністерства національної оборони, військових командирів і керівників спецслужб для обговорення російської активності на кордоні з Україною. Збройні сили разом зі своїми союзниками постійно контролюють загрози за межами нашого східного кордону", – зазначив Солох.

Нагадаємо, 20 квітня секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів переговори із Солохом. Тоді він зазначив, що РНБО моніторить ситуацію на східному напрямку і розробляє різні сценарії реагування на російську агресію.

Зі свого боку глава Бюро нацбезпеки Польщі заявив про непохитну підтримку України і нагадав, що його країна засуджує позицію Росії на міжнародних майданчиках.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....