Стверджує, що попросили: Макрон розповів, чому часто дзвонив Путіну після початку повномасштабної війни в Україні

Еммануель Макрон пояснив, чому він часто телефонував Володимиру Путіну після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Президент Франції також заявив, що не збирається відвідувати Київ, і назвав причину такого рішення, інформують Патріоти України.

Як передає портал Le Monde, Макрон в рамках передвиборної кампанії повідомив, що його країна не воює і ніколи на воювала з Російською Федерацією. Президент Франції не поділяє погляди Путіна, але завжди вів з ним діалог, незважаючи на протиріччя. "Те ж я робив з початку війни, кожен раз на прохання президента України Зеленського. Оскільки він вважав збереження такого діалогу корисним", — повідомив Макрон.

Президент Франції готовий продовжувати розмовляти з Путіним, поки про це просить Володимир Зеленський і поки що його країна може допомогти в просуванні мирних переговорів.

Макрон також повідомив, що не збирається їхати до Києва. На його думку, візит буде безрезультативним і не принесе користі. "Якщо я можу щось зробити і це буде мати ефект, я це зроблю", — підсумував Макрон.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...