"Створена для Третьої світової": Експерти оцінили загрозу ракети з ядерним двигуном "Буревісник"

Російська ракета "Буревісник", яка' призначена для обміну ядерними ударами в умовах Третьої світової війни РФ проти країн НАТО, зокрема, США. Про це розповів головний редактор видання Defense Express Олег Катков в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

За його словами, ракети подібного типу створені для ситуації "судного дня", Третьої світової війни. "Це єдиний шанс її використання, тому ніякої додаткової загрози для України вона не становить і становити не буде", - заявив Катков.

Характеристики ракети

Головред Defense Express охарактеризував її властивості. "Сама ракета, скоріш за все, має прямоточний реактивний двигун, який використовує ядерний реактор. Тобто ядерний реактор нагріває безпосередньо повітря, яке проходить через двигун, після чого відбувається реактивна тяга", - зазначив Олег Катков.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...