Створена спеціально до виборів у ВР: Коломойський назвав себе консультантом партії Кернеса-Труханова

Павло Фукс, за словами олігарха, найближчий друг мера Кернеса, тому теж бере участь в цьому політичному проекті.
Ігор Коломойський. Фото: РБК.

Олігарх Ігор Коломойський консультує новий всеукраїнський політичний проект, який створюється для походу на вибори до парламенту. Про це сам олігарх розповів в інтерв'ю відео-проекту УП "Чітко інтерв'ю", яке вийде на сайті і на Youtube-каналі "Української правди" у четвер увечері, передають Патріоти України.

Він розповів, що після прильоту в Україну зустрічається з лідером партії "Відродження" Віталієм Хомутинніком і бізнесменом Павлом Фуксом. "У нас є спільні питання. Є комерційні питання, є політичні. Чули, оголосили про те, що новий політичний проект створюється?", - питає сам Коломойський.

Він каже що це буде "всеукраїнський проект", в який ввійдуть партія "Відродження", частина "Волі народу", партія мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй ділам". "Це буде всеукраїнський проект. Партія, в якій будуть представлені велика кількість мерів… Ви ж розумієте, що після президентських виборів має відбутися перезавантаження тих проектів, які були неуспішні? "Відродження" було на президентських виборах, набрало благородно до 1%", - сказав Коломойський.

"Тому вимагає перезавантаження. Цей проект себе в тому вигляді, як він є, вичерпав. Вимагає об'єднання, більш розширеного розуміння ідеології. Не просто клуб за інтересами, а якоїсь насиченості. Я завжди говорив, що я симпатик "Відродження", - додав він.

На питання, яка його участь в цьому проекті, Коломойський відповів "консультативна, звичайно". Фукс, за словами Коломойського, найближчий друг Кернеса, тому він в цьому проекті.

"Фукс сам особисто на вибори не йде. Але він зацікавлений, тому що там Харків повинен бути представлений досить представницький. І в "Відродження" багато мажоритарників по Харкову. І по Одесі точно так же. Є велика кількість по всій Україні", - сказав він.

Коломойський також розповів, що наразі для кампанії треба менше грошей ніж раніше. "Не треба давати гроші. Ви зрозумійте, приклад останньої кампанії Зеленського, думаю ви в курсі справи, він показав, що це низькобюджетна кампанія. Сьогодні виборці голосують не за гроші. І гроші в принципі не потрібні. Тільки на рекламну кампанію - на телебачення, зовнішню рекламу", - сказав він.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...