Створений спеціально для нових завдань: ВМФ США отримав перший конвертоплан CMV-22B

Конвертоплан CMV-22B

ВМФ США отримав перший замовлений у 2018-у році конвертоплан CMV-22B, повідомляють Патріоти України з посиланням на оприлюднені світлини U.S. Naval Air Forces.

Новітнє повітряне судно надійшло до 30-го Флотського багатофункціонального логістичного ескадрону ( англ. – Fleet Logistics Multi-Mission Squadron 30, скорочено VRM-30), що було створено спеціально для нових завдань.

29 червня 2018 року ВМФ США уклали з консорціумом Bell/Boeing третій довгостроковий контракт на виробництво і постачання 58 конвертопланів V-22 «Osprey» для США і Японії. Його вартість склала 4,191 млрд доларів

Угода передбачала поставку 39 конвертовланів CMV-22B для ВМФ США, а також 14 у версії MV-22B для КМП США, один апарат CV-22B для ПС США і 4 апарату версії MV-22B в рамках програми «іноземні військові продажі» для Сил самооборони Японії.

Конвертоплан CMV-22BКонвертоплан CMV-22B На службі у ВМФ США конвертоплани CMV-22B замінять палубні тактичні транспортні літаки C-2A, які зараз виконують забезпечення перевезення військ і вантажів на американському флоті.

В першу чергу військові мають намір використовувати такі апарати для доставлення запчастин на авіаносці, що знаходяться на великій відстані від узбережжя.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...