Створюють "святкову атмосферу": В окупованому Енергодарі росіяни за рублі шукають "масовку" до 9 травня

За участь у масових заходах 9 травня в окупованому Енергодарі рашисти готові платити готівковими рублями, аби тільки якнайбільше городян зголосились долучитись до масовки. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу новин Енергодару, передають Патріоти України.

"За участь у масових заходах 9 травня рашисти готові платити готівковими рублями, аби тільки якнайбільше городян зголосились долучитись до масовки. Шукають учасників і роздаючи напередодні "свята" так звану гуманітарку – ліки та продукти", - йдеться у повідомленні.

Мешканців міста закликають не брати участь у заходах окупантів. "Енергодарці, не йдіть на угоду з сумлінням та не загравайте з небезпекою, адже відпрацювати "безплатний сир" доведеться по повній, засвітившись на пропагандистських телеканалах та "отримавши на горіхи" під час провокацій, які зі 100% вірогідністю будуть влаштовані окупантами. Бо сьогодні ви сито поїсте, а завтра можете втратити найцінніше – життя! Вчергове закликаємо вас утриматись від участі в будь-яких масових заходах 9 травня та не спокушатись подачками загарбників! Пам’ятайте: ви на своїй землі і Україна вже скоро поверне мирне життя на всі тимчасово захоплені росіянами території! Треба вистояти. Тримайтесь! Енергодар – це Україна!", - йдеться у повідомленні.

Також окупанти створюють "святкову атмосферу" в захопленому Енергодарі, примушуючи містян прикрашати вікна квартир та будинків "символами вєликой побєди". "Готуватись до занурення в цю атмосферу зобов’язані усі, чиї вікна виходять на фасадні частини будівель, щоб малюнки та написи (простіше кажучи – пропагандистську символіку) бачили усі перехожі. Крім того, рашисти активно залучають дітей та молодь до культурно-просвітницьких заходів, збираючи їх та проводячи настанови про "справжню історію великої війни та ще більш великої перемоги", - йдеться у повідомленні.

Містян попереджають про можливі провокації рашистів. "Як бачимо – промивка мізків городянам напередодні 9 травня вийшла на новий рівень, адже чим більше людей окупантам вдасться долучити до "святкування", тим яскравішою буде картинка на росТБ. Та тим яскравіше у пропагандистських ЗМІ виглядатимуть репортажі "з місця подій, де відбулись провокації українських націоналістів проти мирних людей"! А провокації точно будуть! Тож, шановні енергодарці, критично ставтесь до усіх пропозицій окупантів та залишайтесь 9 травня вдома. Не наражайте себе на небезпеку та живими та неушкодженими дочекайтесь звільнення рідної землі!", - закликають у повідомленні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...