Створюють забагато проблем: Мексика стала часто відмовляти росіянам у в'їзді

Росіяни стали частіше отримувати відмови в отриманні візи на в'їзд у Мексику. Все через почастішання спроб нелегального перетину американо-мексиканського кордону. Про це заявив представник посольства Росії в Мексиці Андрій Трояновський в коментарі ТАСС, передають Патріоти України.

Відзначається, що деякий час тому прикордонна служба Мексики стала частіше відмовляти у в'їзді громадянам ряду країн, зокрема росіянам. "Ми спостерігаємо деяке збільшення відмов у в'їзді, але така пильна увага до туристів з Росії і пострадянського простору викликана зростанням потоку нелегальних мігрантів з цих країн, які використовують Мексику в якості транзитної зони для подальшого в'їзду в США", – заявив Трояновський.

При цьому в російському посольстві запевняють, що якоїсь особливо пильної уваги саме до росіян з боку мексиканської влади немає. Там впевнені, що випадки відмови росіянам у в'їзді в Мексику "обумовлені не їх громадянством, а сумнівами, можливо, викликаними аналізом відповідей на питання про мету поїздки в Мексику, які ставлять співробітники міграційних служб".

При цьому американська статистика говорить про інше. Так, за даними The New York Times, за 2022 фінансовий рік (з 1 жовтня по 30 Вересня) при спробі перетнути американо-мексиканський кордон було затримано 21 763 громадянина Росії. Це майже в 50 разів більше, ніж було в 2020 році.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...