Створили "добровільний" патріотичний рух: У Маріуполі окупанти вчать школярів вбивати (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники вчать дітей вбивати. Представники російських військ проводять школярам уроки, зокрема, щодо положень для стрільби, інформують Патріоти України.

"В окупованому Маріуполі загарбники провели тренування для учасників так званого військово-патріотичного руху "Молода гвардія – Юнармія "ДНР". Відео опублікували пропагандистські телеграми-канали окупантів", – повідомляє група" Інформаційний спротив " у Telegram.

На кадрах видно, як підлітки в бронежилетах вчаться поводитися зі зброєю під керівництвом окупаційних військ. Також дітей вчать різним положенням для ведення стрілянини.

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...