Суд над Порошенком раптово перенесли: Стало відомо про нову дату, яку погодили

У четвер, 18 червня, Печерський районний суд Києва переніс розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату Петру Порошенку. Про це стало відомо з онлайн-трансляції засідання суду, передають Патріоти України.

Суд відклав розгляд питання про обрання запобіжного заходу Петру Порошенко на 1 липня. Засідання відбудеться о 14.00.

Раніше генеральний прокурор Ірина Венедиктова звернулася до Печерського районного суду Києва з проханням про перенесення засідання з обрання запобіжного заходу колишньому президенту Петру Порошенко. Як стало відомо, прокуратура порушує клопотання про зміну запобіжного заходу з арешту на особисте зобов'язання.

Відзначимо, що через суд Порошенко переніс похорон батька, який тепер відбудеться в п'ятницю, 19 червня. Нагадаємо, 10 червня в ДБР прокурори Офісу генпрокурора за дорученням генпрокурора повідомили про підозру Порошенку. Зокрема, екс-президента підозрюють в тому, що він схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до незаконного указу, а саме до призначення на посаду заступника голови СЗР скандального Сергія Семочка.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...