Суд прийняв "не те" рішення: Лещенко розповів про нову проблему Коломойського

Український мільярдер Ігор Коломойський програв в суді. Для олігарха почалася "чорна смуга". Про це в своєму пості в Telegram написав колишній депутат Верховної Ради Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Біда для Коломойського не приходить одна", - зазначив Лещенко. Він уточнив, що слідом за вигнанням з фракції "Слуга народу" близького до нього депутата Олександра Дубинського трапилася нова "неприємність". Київський апеляційний суд прийняв рішення не на користь олігарха. Сталося це ще 12 січня. Мова йде про справу про захист честі і гідності Коломойського, яку раніше розглядав скандальний Печерський районний суд Києва. У 2020 році він задовольнив позов олігарха проти шведського дипломата Андерса Ослунда. Останній назвав Коломойського "бандитом, який пограбував ПриватБанк" і запевняв, що олігарх вкрав $ 5 мільярдів. Тепер це рішення скасоване.

"Про перемогу Коломойського в серпні 2020-го написало безліч ЗМІ. А про його поразку в апеляції - жодного повідомлення!" - зазначив Лещенко. Він подякував суддям Київського апеляційного суду, які "не побоялися" прийняти рішення проти олігарха.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...