Суд присяжних виніс сенсаційний вердикт: Трамп став першим президентом в історії США, якого засудили за тяжкий злочин

Дональд Фредович, тепер офіційно, брехун та шахрай

У США присяжні визначились у кримінальній справі колишнього президента Трампа стосовно "грошей за мовчання". Про це у четвер, 30 травня, повідомляє The Hill із посиланням на суддю, який зачитав записку присяжних у четвер вдень.

"Колишнього президента США визнано винним у справі про підробку фінансової документації щодо виплат колишній порнозірці Стормі Деніелс", - пише видання.

Так, суд визнав Трампа винним у всіх 34 пунктах обвинувачення. Усі вони стосуються щомісячних виплат Майклу Коену - помічнику Трампа - який виступав посередником у виплаті 130 000 доларів зірці фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

Яким буде покарання для Трампа - наразі невідомо. Офіційний вирок Трампу оголосять 11 липня. Дата близька до дати Національного з’їзду Республіканської партії, який має розпочатися 15 липня і обрати кандидати у президенти від партії.

Трамп заперечує свою причетність і не визнає себе винним. Рішення суду рішення суду "ганьбою" та "сфальсифікованим процесом".

Раніше ЗМІ повідомляли, що у березні Трамп витратив на суди майже 5 млн доларів.

Найжорстокіші бої на всій лінії фронту: Forbes з посиланням на відомого на Заході військового експерта озвучив приголомшливі втрати росіян за час штурму Часового Яру

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:59

У Часовому Ярі тривають, ймовірно, найжорстокіші бої за територію, оскільки росіяни прагнуть розширити свої успіхи в одному з небагатьох місць, де вони взагалі просуваються вперед. . Як пише Forbes, наступ на Часів Яр коштував росіянам тисяч втрат. Йд...

"Бавовна" була потужна: ГУР розповіло про наслідки атаки на Оскольський металургійний комбінат у РФ

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:15

У ніч на 1 липня безпілотники Головного управління розвідки України атакували Оскільський електрометалургійний комбінат, який розташований у Бєлгородській області Росії. Внаслідок атаки підприємство було виведено з ладу. Про це заявив представник ГУР А...