Суд ухвалив рішення щодо підозрюваних у вбивстві Шеремета

Андрій АнтоненкоПечерський районний Києва виніс рішення у справі про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета – Андрію Антоненку. Його утримуватимуть під вартою до 8 лютого. Вердикт був зачитаний у ніч на суботу, 14 грудня, зазначають Патріоти України.

Перед тим було відхилено клопотання захисту про перенесення розгляду цієї справи. Позиція звинувачення також врахована – підозрюваного відправили в СІЗО.

Ввечері п'ятниці , 13 грудня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення щодо підозрюваних в убивстві журналіста Павла Шеремета Яни Дугар і Юлії Кузьменко.

Дугар відправили під домашній арешт. Кузьменко, згідно з постановою суду, залишиться під вартою до 8 лютого 2020 року. Рішення підлягає оскарженню.

Яна Дугар

"Клопотання слідчого задовольнити. Застосувати щодо Дугар запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із забороною покидати місце проживання за адресою: Новомосковськ (Дніпропетровської області) терміном до 08.02.2020", – повідомив суддя Сергій Вовк.

Юлія Кузьменко


Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...