Суд заарештував московську квартиру Навального, діючи в інтересах "кухаря Путіна"

Пікантність ситуації в тому, що Пригожина називають вірогідним отруйником Навального, за вказівкою Путіна

Судові пристави наклали арешт на квартиру російського опозиціонера Олексія Навального в районі Мар’їно в Москві. Про це повідомила прес-секретар політика Кіра Ярмиш, зазначають Патріоти України.

За її словами, відповідне рішення пов’язане з позовом компанії «Московський школяр», яка, як вважається, пов’язана з бізнесменом Євгеном Пригожиним.

27 серпня пристави оголосили про заборону реєстраційних дій на частку Навального в квартирі. Тепер дану нерухомість не можна продати, подарувати або закласти. Ярмиш також повідомила, що арешт був накладений і на рахунки Навального.

На початку 2019 року Фонд боротьби з корупцією випустив розслідування, в якому назвав комбінат харчування «Московський школяр» таким, що належить Євгену Пригожину і звинуватив компанію у спалаху дизентерії в московських дитячих садах і школах в грудні 2018 року.

“Московський школяр” зажадав з Навального і ФБК компенсацію. Суд задовольнив позов і постановив виплатити 88 мільйонів рублів.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...